Thuis werken achter de cam

Hallo allemaal! Ik ben Justine en in het afgelopen jaar ben ik begonnen met thuis werken via  live camsex shows. Ik moet zeggen: ik wil niets anders meer! Een paar maanden daarvoor werkte ik in de supermarkt. Op een gegeven moment hadden ze mij niet meer nodig en ben ik ontslagen. Ik werk altijd heel erg hard, dus het kwam extra aan toen ik het te horen kreeg. Een tijdlang wist ik echt niet wat ik nou moest doen. Op een avond zat ik gewoon thuis op het internet te surfen. Ik was een beetje opgewonden en dus ging ik naar wat erotische websites om te kijken of ik daar iets leuks tegen zou komen.

Erotisch werken via de webcam

Ik kreeg ineens een banner te zien over erotisch thuiswerk. Dat trok direct mijn aandacht, aangezien ik echt snel een nieuwe baan moest hebben. Er stonden verschillende voorbeelden, maar degen die mij het meeste aantrok was de aanbieding om cammeid te worden. Ik kon het niet laten, ik klikte direct. Na even de voordelen te hebben gelezen, zoals werken waar en wanneer en hoe lang je maar wilt en meer, besloot ik mij  gratis in te schrijven en toen alles was goedgekeurd ging ik direct aan het cammen voor webcamseks.

Het was allemaal leuk en in het begin had ik een paar mensen die kwamen kijken. Ze vonden mij lief en aardig, maar wilden wat meer dan alleen mijn ondergoed zien. Uiteindelijk besloot ik om dat alleen in de privé chat te gaan doen. Webcamsex kan ik namelijk invullen zoals ik het wil. Binnen de kortste keren had ik een heleboel leuke mannen die met mij 1-op-1 wilden chatten en had ik het heel druk. En nu nog.

Sinds ik mij heb ingeschreven heb ik nog nooit zo enorm veel plezier gehad in werken. Als je op zoek bent naar erotisch werk, dan is het echt aan te raden om dit te gaan doen! Je hebt heel veel plezier, kunt werken wanneer je maar wilt en hoeft er het huis niet eens voor uit, wat ik persoonlijk toch wel een heerlijk voordeel vindt, werken vanuit mijn slaapkamer.