Wat te doen bij erectieproblemen?

De laatste tijd krijgen we steeds meer te horen van volwassen mannen dat ze hinder ondervinden van erectieproblemen. Echter is dit een probleem die veel mannen ondervinden op latere leeftijd. Dit kan diverse oorzaken hebben, maar dit kan van grote invloed zijn op je relatie. Deze problemen kunnen namelijk zorgen voor een grote knauw in het zelfvertrouwen die mannen hebben. Ook kan dit van grote invloed zijn op het seksleven dat jij en je partner hebben. Het hebben van erectieproblemen kan diverse oorzaken als grondslag hebben maar gelukkig is er ook een mogelijke oplossing die jou kan helpen bij het hebben van een erectie.

Oorzaken die ten grondslag kunnen liggen

De oorzaak voor erectieproblemen is niet altijd even gemakkelijk aan te wijzen. Veel mannen hebben last van dit probleem zonder dat ze hier wat aan kunnen doen. Een oorzaak zou kunnen zijn dat je lichaam een verminderende testosterongehalte heeft waardoor het krijgen van een erectie moeilijker is. ook kan een achteruitgang van je lichaamsfuncties een rol spelen bij het hebben van erectieproblemen of een verminderende erectie, door de achteruitgang van bloedvaten kan het hebben van een erectie moeilijker gaan. Door een verminderend testosterongehalte is je lichaam niet instaat om je libido te regelen, en juist dit libido zorgt ervoor dat je instaat bent om een erectie te krijgen. Ook kan overmatig drank en drugsgebruik een rol spelen in het hebben van een verminderd libido, uit onderzoek is namelijk gebleken dat overmatig gebruik van drugs en alcohol de kans vergroot op erectieproblemen.

Libido forte

Wanneer je merkt dat het hebben van een erectie moeite kost raden wij je aan om een dokter te raadplegen. Echter is het voor veel mannen een te hoge drempel om voor dit probleem naar de dokter te gaan. Terwijl juist de dokter een belangrijke rol kan spelen bij het oplossen van deze problemen. Een dokter kan namelijk passende medicijnen uitschrijven voor dit probleem, wanneer je bijvoorbeeld last hebt van een verlaagd testosterongehalte en libidogehalte. Wanneer de drempel om naar de dokter te gaan toch te hoog is dan zou je kunnen kiezen om online erectiepillen te kopen. Deze erectiepillen zijn op natuurlijke basis gemaakt en zijn bedoeld als hulpmiddel voor het versterken van je erectie.

Wij raden je wel aan om voor gebruik de bijsluiter te lezen voor (eventuele) bijwerkingen.