Camsex geeft me een geweldig gevoel

Ik ben een vrouw van 24 en ik houd er gewoon enorm van om mijzelf een beetje te laten zien. Het is een geweldig gevoel dat het mij geeft en waar het vandaan komt, ik heb geen idee. Maar sinds ik aan webcamsex doe is het vele malen meer geworden, omdat ik mij daar echt helemaal kan laten gaan. Voorheen deed ik het alleen tijdens het uitgaan. Gewoon een beetje uitdagend dansen en dan stiekem wat meer laten zien dan ik eigenlijk zou moeten. Maar dat geeft mij nou juist een kick.

Sinds een paar maanden heb ik dus zelf een live webcam show, waarin ik mijn vaste kijkers trakteer op allerlei spannende dingen. Ik weet nog goed hoe het begon. Ik kende een leuke jongen waar ik zo nu en dan sex mee had en hij wilde graag eens aan camsex doen. Het leek mij ook wel spannend, hij woonde tenslotte een heel eind bij mij vandaan en dus was dit een goede optie.

We zetten beiden we cams aan en begonnen sexy dingen te doen. Al snel was hij met zichzelf aan het spelen en ik deed hetzelfde. Naderhand dacht ik er nog even over na en besloot ik dat ik het wel heel erg opwindend vond. Ik wist van de websites waar je als meisje leuk geld als webcamgirl kunt verdienen, dus ik besloot mij in te schrijven.

Camsex spannend en opwindend

Ik liet het een tijdje zo, want het was toch een behoorlijke stap. Maar des te langer ik het zo liet, des te meer het aan mij begon te knagen. En dus een week of 3 later ben ik toch begonnen. En sindsdien ben ik niet meer te stoppen! Naast dat het heel erg spannend is om webcamsex met vreemde mannen te hebben, is het ook heel gezellig. We lachen heel wat af in de live chat en dat wisselt zich af met spannende privé camsex shows.

De erotische spanning die blijft nog steeds hangen, maar dat is juist waarom ik mij heb ingeschreven, want die spanning maakt het erotisch werken nou juist zo leuk.